Skip to content

Política de privacitat

Data d’última actualització: 20/09/2023

En Tirant Avant, ens prenem molt de debò la privacitat dels nostres usuaris. Aquesta política de privacitat descriu com recopilem, utilitzem i protegim la informació personal que obtenim a través del nostre lloc web.

 

Recopilació d’informació personal

Quan visites el nostre lloc web i utilitzes el nostre formulari de contacte, és possible que et sol·licitem proporcionar una certa informació personal, com el teu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon o una altra informació rellevant per a poder respondre a la teua consulta o sol·licitud.

 

Ús de la informació recopilada

Utilitzem la informació personal que ens proporciones a través del formulari de contacte per a respondre a les teues consultes, brindar-te el suport sol·licitat o enviar informació rellevant sobre els nostres productes i serveis. També podem utilitzar la teua informació per a millorar el nostre lloc web i personalitzar la teua experiència com a usuari.

 

Protecció de l’informació

Ens comprometem a protegir la seguretat de la teua informació personal. Implementem mesures tècniques i organitzatives adequades per a evitar la pèrdua, l’ús indegut, l’alteració o la divulgació no autoritzada de les teues dades personals.

 

Divulgació a tercers

No venem, intercanviem ni transferim de cap altra forma la teua informació personal a tercers sense el teu consentiment, excepte quan siga necessari per a complir amb una obligació legal, protegir els nostres drets o previndre fraus o activitats il·lícites.

 

Enllaços a llocs web de tercers

El nostre lloc web pot contindre enllaços a altres llocs web de tercers que no estan sota el nostre control. No ens fem responsables de les pràctiques de privacitat o el contingut d’aquests llocs web. Et recomanem revisar les polítiques de privacitat d’aqueixos tercers abans de proporcionar-los qualsevol informació personal.

 

Drets de l’usuari

Tens dret a accedir, corregir, actualitzar o eliminar la teua informació personal en qualsevol moment. Si desitges exercir algun d’aquests drets o tens alguna pregunta o inquietud relacionada amb la nostra política de privacitat, pots comunicar-te amb nosaltres a través de les dades de contacte proporcionats al final d’aquest document.

 

Canvis en la política de privacitat

Ens reservem el dret d’actualitzar o modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar periòdicament aquesta pàgina per a estar al corrent de qualsevol canvi. La data de l’última actualització s’indica al començament d’aquest document.

 

Contacte

Si tens alguna pregunta, inquietud o sol·licitud relacionada amb la nostra política de privacitat, no dubtes a contactar-nos:

Telèfon: +34 608 582 137

Correu electrònic: tirantavant@gmail.com

Agraïm la teua confiança en utilitzar el nostre lloc web i ens comprometem a protegir la teua privacitat i les teues dades personals d’acord amb aquesta política de privacitat.