Skip to content

Avís legal

Data d’última actualització: 20/09/2023

Aquest Avís Legal estableix les condicions d’ús del lloc web www.tirantavant.cat (en avant, “Lloc Web”) propietat de AIFFA (en avant, “exemple”, “nosaltres” o “nostre”). En accedir i utilitzar el nostre Lloc web, vosté accepta estar subjecte als termes i condicions establits en aquest Avís Legal. Si no està d’acord amb aquests termes, li recomanem que no utilitze el nostre Lloc web.

 

Propietat intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut del Lloc web, incloent, entre altres, textos, imatges, gràfics, logotips, icones, arxius d’àudio i vídeo, programari i qualsevol altre material, són propietat exclusiva d’Exemple o s’utilitzen sota llicència. Està prohibida qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública, modificació, transformació o qualsevol altre acte d’explotació d’aquest contingut sense el consentiment previ i per escrit d’Exemple.

 

Ús del Lloc web

L’ús del Lloc web és responsabilitat exclusiva de l’usuari. Vosté es compromet a utilitzar el Lloc web de manera diligent, correcta i lícita, d’acord amb la legislació aplicable i aquest Avís Legal. Queda prohibit qualsevol ús del Lloc web que puga ser perjudicial per a Exemple, els seus clients, proveïdors o altres usuaris.

 

Enllaços a altres llocs web

El Lloc web pot contindre enllaços a llocs web de tercers que no estan sota el control d’Exemple. Aquests enllaços es proporcionen únicament com una conveniència per a l’usuari i no impliquen l’aprovació o suport d’Exemple respecte a aquests llocs web. Exemple no assumeix cap responsabilitat pel contingut, la precisió o les pràctiques de privacitat dels llocs web de tercers. Li recomanem que revise les polítiques de privacitat i els termes d’ús de qualsevol lloc web de tercers al qual accedisca a través d’enllaços en el nostre Lloc web.

 

Exclusió de responsabilitat

Tirant Avanno garanteix la disponibilitat, accessibilitat i continuïtat del funcionament del Lloc web, ni l’absència d’errors en el seu contingut. En la mesura permesa per la llei, Exemple no serà responsable dels danys i perjudicis que puguen derivar-se de l’ús o la impossibilitat d’ús del Lloc web, incloent-hi danys directes, indirectes, incidentals, conseqüents o punitius, pèrdua de beneficis, dades o qualsevol altra pèrdua econòmica.

 

Protecció de dades personals

lsevol altra pèrdua econòmica. Protecció de dades personals El tractament de les dades personals recopilades a través del Lloc web es regeix per la nostra Política de Privacitat, que forma part integrant d’aquest Avís Legal.

 

Modificacions

 Exemple es reserva el dret de modificar, actualitzar o eliminar qualsevol aspecte del Lloc web, incloent-hi aquest Avís Legal, en qualsevol moment i sense previ avís. És responsabilitat de l’usuari revisar periòdicament aquest Avís Legal per a estar informat dels canvis realitzats.

 

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regirà i interpretarà d’acord amb les lleis d’Espanya, sense perjudici dels drets que li assistisquen a l’usuari en virtut de la legislació aplicable. Qualsevol disputa que sorgisca en relació amb el Lloc web se sotmetrà a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de València, Espanya. 

 

Si té alguna pregunta o consulta sobre aquest Avís Legal, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través dels mitjans indicats en el Lloc web.