Skip to content

Declaració d’accessibilitat

Tirant Avant, en endavant “el responsable del lloc”, s’ha compromès a fer accessible aquest lloc web que estàs visitant, de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic que transposa la Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell.

La present declaració d’accessibilitat s’aplica a https://tirantavant.cat/.

Encara que l’article 15 del Reial decret 1112/2018 obliga a realitzar aquesta declaració d’accessibilitat, la intenció d’aquest document és molt més ambiciosa i intenta oferir una informació clara, detallada i exhaustiva sobre l’accessibilitat del lloc. Per a això t’explicarem:

 1. Quines parts del lloc tenen implementades mesures d’accessibilitat i quines no.
 2. Com pots comunicar-te amb el responsable d’aquest lloc web.
 3. Com pots presentar una reclamació relacionada amb l’accessibilitat d’aquest lloc.
 4. Compatibilitat.

El responsable del lloc ha plasmat el seu compromís amb l’accessibilitat web a través de la declaració institucional de data 12/07/2024 que pots consultar en aquest enllaç.

Quines parts del lloc tenen implementades mesures d’accessibilitat i quines no.

El lloc web que visites té continguts que són parcialment accessibles i conformes amb el Reial decret 1112/2018. Aquest lloc web aplica els requisits de la Norma UNE-EN 301549:2022 considerant les excepcions del RD 1112/2018. No obstant això, el responsable del lloc ha volgut assumir un compromís més profund amb l’accessibilitat d’aquell que s’exigeix legalment.

El lloc web que visites té implementat un assistent d’accessibilitat que assegura que totes les persones, incloses aquelles amb discapacitats, puguen accedir a la informació i navegar sense dificultats. Aquest programari ha sigut desenvolupat per ACCESIA SOLUCIONES SL (https://accesia.info/).

D’altra banda, s’ha detectat alguns continguts que per la seua naturalesa no són conformes amb l’accessibilitat. En concret t’informem que:

 • Existeixen continguts no textuals que poden mancar d’una alternativa textual, o que tenen una alternativa que no és adequada [requisit número 9.1.1.1 de la UNE-EN 301549:2022].
 • Podrien donar-se errors relacionats amb els vídeos, subtítols i audiodescripcions i el seu accés per a tots els usuaris [requisits número 9.1.2.3 de la UNE-EN 301549:2022].

Com facilita la navegació l’assistent d’accessibilitat?

Les funcions d’AJUDA VISUAL ofereixen aquestes eines:

 • Activar locucions
 • Mode blanc i negre
 • Mode contrast
 • Destacar focus
 • Augmentar grandària de la font
 • Mode llegible
 • Augmentar grandària de la pàgina
 • Cursor gran
 • So en fer clic
 • Destacar enllaços
 • Descripció d’imatges

Les funcions d’AJUDA AUDITIVA ofereixen aquestes eines:

 • Activar o desactivar els vídeos en llengua de signes espanyola

Les funcions d’AJUDA COGNITIVA ofereixen aquestes eines:

 • Activar pictogrames
 • Activar o desactivar vídeos de llengua de signes espanyola
 • Cursor gran
 • Destacar enllaços
 • Mode llegible
 • Mode dislèxia
 • So en fer clic
 • Descripció d’imatges

Totes aquestes dades te les presentem conforme a l’AUTOAVALUACIÓ que ha dut a terme el responsable del lloc web. Aquesta declaració ha sigut preparada el 12/07/2024 i serà revisada i actualitzada periòdicament, com a mínim una vegada a l’any tal com obliga l’article 15 del Reial decret 1112/2018.

Pots consultar l’avaluació realitzada sobre l’accessibilitat de la web en aquest enllaç.

Com pots comunicar-te amb el responsable d’aquest lloc web

El responsable de la web et facilita els següents mitjans de contacte:

A través de qualsevol d’aquests mitjans pots informar-nos de qualsevol incompliment dels requisits d’accessibilitat o sol·licitar la informació en matèria d’accessibilitat de la nostra web que necessites.

Tirant Avant ha donat competències en matèria d’accessibilitat a Angel Lopez Ramirez. Qualsevol sol·licitud enviada a través dels mecanismes de comunicació que t’hem indicat seran conegudes i estudiades amb detall.

Com pots presentar una reclamació relacionada amb l’accessibilitat d’aquest lloc

En cas que hages notificat qualsevol incidència o incompliment dels requisits d’accessibilitat o que hages sol·licitat la informació en matèria d’accessibilitat de la nostra web i la resposta no haja resultat satisfactòria, pots realitzar una reclamació a través d’aquest enllaç.

La reclamació serà resolta per Accesia Soluciones i et serà notificada. La resolució tindrà lloc abans de 20 dies hàbils.

Compatibilitat

Aquest lloc s’ha dissenyat adaptant-se als estàndards i normatives vigents en relació a l’accessibilitat, complint amb els punts de verificació de prioritat 2 (AA) definits en l’especificació de Pautes d’Accessibilitat al Contingut en la Web (WCAG 2.1). Està optimitzat per a les últimes versions vigents de Chrome, Edge, Firefox, Safari i Opera. Està dissenyat per a la seua correcta visualització en qualsevol resolució i dispositiu d’escriptori, tauletes o mòbils (disseny responsive). S’ha realitzat utilitzant HTML5 com a llenguatge de marcat i fulles d’estil CSS 3 per al seu disseny. A més, es realitza un treball continu d’auditoria i revisió de continguts per a facilitar la seua interpretació i millorar la navegació pel portal web.

El lloc va ser publicat el 18 de juny de 2023.

Text legal redactat per BUFETE ABOGADO AMIGO (https://www.abogadoamigo.com/).

Si busques més informació sobre el funcionament de l’Assistent d’Accessibilitat desenvolupat per Accesia Solucions, fent clic al següent botó, pots accedir a la documentació de l’eina: